fbpx

Contacteer ons voor uw veiligheidssignalisatie

Contacteer ons voor uw veiligheidssignalisatie.

 

Voor al uw vragen van signalisatie en alle soorten gebouwsignalisatie kunt u bij ons terecht. 
Sinds 1946 actief op de markt, dus inmiddels met méér dan 75 jaar ervaring, voeren wij élke opdracht perfect uit voor u tot het laatste bordje.
Net omdat veiligheidssignalisatie zo belangrijk is, laat u zich beter begeleiden en adviseren door de grootste expert in dit vakgebied van veiligheidssignalisatie.
Contacteer ons niet alleen voor uw veiligheidssignalisatie maar dus ook voor uw gebouwensignalisatie in het algemeen.

 

Waarom veiligheidssignalisatie aanbrengen ?

Veiligheidssignalisatie en veiligheidspictogrammen zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Meer nog , ze zijn verplicht bij wet. Een pictogram dient te voldoen aan de eisen van de veiligheids- en gezondheidssignalering  van het KB van 17 juni 1997  of volgens de de nieuwe norm ISO 7010.

Veiligheidssignalisatie is immers niet alleen verplicht bij wet, maar is, logischerwijze, in eerste plaats een verplichting van de eigenaar of gebruiker van eender welk gebouw om de veiligheid van de mensen te garanderen. Die mensen kunnen zowel werknemers zijn, alsook huurders. Daar nog eens bovenop alle bezoekers van het gebouw , bijvoorbeeld klanten of leveranciers. Samengevat, eigenlijk voor alle mensen die het gebouw betreden.  

Onze diensten werken zo dat we de onze klanten ontzorgen betreffende de noodzakelijke en verplichte veiligheidssignalisatie. Op alle niveau.
Dat kan beginnen met de audit, of direct een studie, of vanaf een reeds opgestelde lijst of plan. We starten vanaf nul of pikken in vanuit een bestaande fase in het bouwproces.

Omdat renovaties, zelfs deze waar geen echte verbouwingen aan te pas komen omdat ze enkel esthetisch van aard zijn, doen wij ook volledige refits van de bestaande signalisatie die meestal aan vernieuwing toe is .

Dagelijks voeren wij zowel grote en kleine projecten bijvoorbeeld voor de ganse B2B , bijvoorbeeld de privésector , openbare gebouwen, maar ook in de zachte sector zijn wij heel actief. 

Contacteer ons voor uw veiligheidssignalisatie

Contact Info

WP international

Meensesteenweg 304 8800 ROESELARE

Vragen ? Stuur ons een email !

Vul het contactformulier hiernaast in met uw vraag en uw gegevens

Bel ons nu :

+32 (0)51 225 148