fbpx

Onze diensten

Wij wijzen u de weg en , zeker in nood

Dit klinkt echt wel bijbels, maar tegelijkertijd is dit ook letterlijk te nemen.
De door onze diensten geleverde en geplaatste veiligheidssignalisatie hebben – in geval van nood – al vele mensen , op een veilige manier . Immers , in geval van brand of bij een andere calamiteit, dienen de mensen hun weg naar buiten of naar een veilige zone te vinden.
Bijgevolg kunnen vele kostbare levens gered worden.

Veiligheidssignalisatie vóór alles !

Het staat als een paal boven water dat veiligheidssignalisatie een preventief gegeven is. Niemand kan voorspellen óf er ooit iets gaat gebeuren, maar áls het gebeurt bent u voorbereid.

Volg de groene pictogrammen !

Zoals u wellicht weet (of niet) is bij veiligheidssignalisatie de groene kleur van pictogrammen dé kleur om uw weg naar buiten of naar de verzamelplaats te vinden. Volg groen.

Evacuatie in nood : geen paniek !

Wanneer een calamiteit ( brand, bommelding, etc... ) zich voordoet is paniek het laatste wat men moet hebben . Daarom is een adequate veiligheidssignalisatie ( in al zijn aspecten ) om het gebouw te ontvluchten levensnoodzakelijk. Veiligheidssignalisatie redt levens. Punt uit.

Meld of bestrijd brand : zoek de rode kleur

Een eerste brand -of vuurhaard dient in eerste instantie gemeld te worden via de brandmelders. Indien mogelijk probeer deze in de kiem te smoren met de daartoe bedoelde brandblussers of brandhaspels. Zoek achter de rode pictogrammen !

Kiezen voor WP international

Wie WP kent , kiest voor ons.
Wie niet voor WP kiest , kent ons (nog) niet…

Wat kan u van ons verwachten ?

Zoals onze klanten getuigen: ” WP stáát voor hun klanten en gaat tot het uiterste om ze maximaal van dienst te zijn”.

Vragen ? Neem contact op met ons via het contact formulier !

Wie we zijn vindt u bij “over ons“. Ontdek ook onze projecten.