fbpx
Hoogvlieger

veiligheidssignalisatie in Hoge gebouwen

Veiligheidsignalisatie : We zijn thuis in vele soorten gebouwen , en dus ook in héle hoge… WP international voerde de zowel de audit als de effectieve veiligheidssignalisatie van de RVP Zuidertoren in Brussel uit. Tot op vandaag het hoogste gebouw in Belgie. Daar bevindt zich de Rijksdienst voor Pensioenen. Dat is ook een van onze projecten. WP international zorgde dus een beetje voor het veilig stellen van uw (toekomstig pensioen) . Bij wijze van spreken/grapje natuurlijk… 

Grote gebouwen

VEILIGHEIDSSIGNALISATIE IN HET GROOT

WP international deed de audit, studie, ontwerp , productie en volledige plaatsing van één van de mooiste en bekendste gebouwen in Vlaanderen. Vlak langs langs de E40 in Lokeren gelegen , prijkt het prachtige gebouw van EPC , de ecologische drukkerij van De Persgroep ( nu DPG ). Ook hier werd dit huzarenwerk uitbesteed aan ons bedrijf. Kwaliteit drijft nog altijd boven , zoveel blijkt.
Audits bij gebouwensignalisatie behoort ook bij onze diensten 

Klein en fijn

Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd.

Is het motto van de CEO en het voltallige team. Ook kleine en middelgrote ondernemingen, kantoren tot eenmanszaken kiezen voor WP international.
Méér nog : ze vormen de basis van ons klantenbestand dat nu uit méér dan 7000 bestaat. Net omwille van de diversiteit van onze klantenportefeuille kunnen we alles aan . Dit zowel qua behoeften van de klant , maar ook alle soorten manieren van bevestigen. Als het nu over een hoogovenbedrijf of een diepvriesstockage waar -40°C heerst , of , een “normaal ” kantoor of bedrijfsgebouw gaat. : WP wijst en weet de weg. En hoe het moet. Lees meer over ons.